Med adgang til ForældreIntra og MinUddannelse kan du følge med i dit barns læring og udvikling, og hvad der sker i klassen og på skolen.

Du skal bruge UNI-login til at logge på både ForældreIntra og MinUddannelse. Og du kan bruge det samme UNI-login, hvis du har børn på flere skoler.

Du kan gå direkte fra ForældreIntra til MinUddannelse ved at vælge 'Planer' i menuen.

Sådan får du et UNI-login

• Åbn ForældreIntra (www.rundhoejskolen.dk/fi)

• Vælg "BRUG UNI-LOGIN"

• På UNI-logins loginbillede skal du vælge "Glemt brugernavn eller adgangskode"

• På næste billede skal du vælge "Log på med NemID"

• På NemID's loginbillede logger du på med dit NemID

• På næste billede kan du se dit UNI-login-brugernavn. Notér brugernavnet. Og indtast den adgangskode, du ønsker at bruge. Tryk OK.

• Nu har du fået dit UNI-login! :-)

Glemt brugernavn/adgangskode til dit UNI-login?

• Vælg "Glemt brugernavn eller adgangskode?" på UNI-login-billedet

• Vælg "Log på med NemID"

• Log på med NemID

• Nu kan du se dit UNI-login-brugernavn. Indtast en ny adgangskode.

ForældreIntra

ForældreIntra er et lukket område for forældre til elever på skolen. Her kan du som forælder følge med i, hvad der sker på skolen og i de klasser, som dine børn går i.

Link til ForældreIntra

MinUddannelse

MinUddannelse er en læringsplatform, hvor mål, elevplaner, årsplaner, ugeplaner, opgavestyring og forløbsafvikling hænger sammen.

Link til MinUddannelse

ForældreIntra som app

Du kan få ForældreIntra på din telefon ved at downloade appen ForældreIntra. Den ligger parat til download i både App Store og Google Play.

Læs mere om appen

Brug for hjælp?

Vil det ikke lykkes for dig at få et UNI-login, kan du ringe til skolen på 8713 8550 eller skrive til os på [email protected].

Se også Børn og Unges video om at få UNI-login

Har du brug for hjælp til NemID, kan du få hjælp hos Borgerservice.