Skolestart 2018

Børn begynder i skole i det år, de fylder seks. Er dit barn født i 2012, skal det derfor begynde i 0. klasse i 2018. Det samme gælder, hvis dit barn er skolegangsudsat og født i 2011.

På Rundhøjskolen glæder vi os til at tage i mod dit barn. Du kan læse mere om skole og vores tilgang til læring og dannelse her på hjemmesiden.

Første officielle skoledag efter sommerferien er mandag den 13. august 2018: mødetid for nye 0. klasse-elever er kl. 9.
Der er mulighed for at starte i SFO allerede fra 1. august.

Indskrivning foregår digitalt

Du kan indskrive dit barn til skolegang (og SFO) elektronisk via borger.dk fra 22. november november 2017 til 31. december 2017. Herefter skal du henvende dig på skolen.
Læs mere om indskrivning på borger.dk og på aarhus.dk.

Informationsmøde

Torsdag den 26. oktober 2017 kl. 16.30-18 holder vi et informationsmøde om Rundhøjskolen og skolestart i 2017 for alle interesserede. Her giver skolens ledelse forældrene en introduktion til Rundhøjskolen, mens børnene leger og bevæger sig i vores idrætshal. Derudover kan børn og forældre møde vores børnehaveklasseledere og se klasselokalerne og SFO'en.

Indskrivningsarrangement

Indskrivning til skolen foregår digitalt og skal ske via borger.dk fra medio november til 31. december 2017. Vi holder et indskrivningsarrangement på skolen torsdag den 23. november 2017 kl. 16-17.30. Her kan I få hjælp til den digitale indskrivning, hvis I husker at medbringe jeres NemID.

For mange børn er det en stor oplevelse at komme op på skolen og "melde sig ind" - og så får børnene samtidig deres helt egen Rundhøj-t-shirt. Så selvom I måske allerede har meldt jer ind på skolen hjemmefra, håber vi, at I kommer til arrangementet, hvor I blandt andre kan møde børneklasselederne.

Vores system giver os kun mulighed for at trække adresser på børn i skolens distrikt. Bor I uden for skolens distrikt, og ønsker I at modtage informationer fra Rundhøjskolen om skolestart, så send os en mail på [email protected].

Seks år, men ikke helt parat til skole?

Er du i tvivl, om dit barn er parat til at starte i skole, skal du tale med dit barns dagtilbud. Du kan derefter ansøge distriktsskolen om at få udsat dit barns skolegang i ét år, når det er begrundet i dit barns udvikling. Skolegangsudsættelse skal søges digitalt i indskrivningsperioden (se afsnittet ovenfor).