Billedet på sidehoved
image
Billedet på sidehoved

Arbejdsmiljø

På Rundhøjskolen lægger vi vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor alle ansatte trives for at kunne yde deres allerbedste i forhold til vores kerneydelser. En arbejdsplads som skaber resultater og en arbejdsplads, vi alle kan være stolte af.
 
For at opnå ovenstående, er det vigtigt at alle ansatte er deres egen ”arbejdsmiljørepræsentant” og medvirker til egen og andres gode arbejdsmiljø.
 
Som kommunal folkeskole i Århus og dermed en del af Børn og Unge er Rundhøjskolen som minimum omfattet af de bestemmelser, der gælder B&U `s arbejdsmiljøpolitik. Herudover har Rundhøjskolen en række politikker, retningslinjer og bestemmelser, som specifikt gælder for vores skole. Ledelsen har udarbejdet en hvidbog for skolen som organisation og for den professionelle medarbejder, hvori arbejdsmiljøpolitikken også indgår. HVidbogen er en målestok, hvor vi har nogle faste rammer for at skabe et fælles, trygt og udviklingsorienteret arbejdsmiljø.
 
Alle medarbejdere har kendskab og adgang til hvidbogen på skolens intra.  som alle ansatte har adgang til.
 
På Rundhøjskolen er alle medvirke til et godt arbejdsmiljø for alle personalegrupper og dermed alle medarbejdere. Vi vil alle være gode rollemodeller og samtidig benytte skolens arbejdsmiljøorganisation og MED-udvalg til at sikre det gode arbejdsmiljø.