FOLF

FOLF aktiviteter

FOLF arrangerer én gang om året bankospil for hele familien. Overskuddet går ubeskåret til FOLF's øvrige faste aktiviteter, der er indendørs fodboldturnerin­gen, Stille Café ved den årlige skolefest, foredrag og sidst men ikke mindst - FOLF-prisen. Prisen blev indstiftet ved FOLF's 25 års jubilæum i 1990 og er siden blevet uddelt hvert år ved Skolefesten til en klasse, der har markeret sig positivt på skolen.

Idet FOLF er en medlemsforening er alle aktiviteter og arrangementer derfor afhængige af, at mange forældre og lærere støtter foreningen ved at tegne et medlemskab.

Du kan også blive medlem af FOLF - årskontingentet er kun kr. 75,00 pr. hjem.

Forældre- og Lærerforeningen (FOLF) ved Rundhøjskolen blev stiftet i 1965 - et år før Rundhøjskolen blev startet.

FOLF arbejder for at styrke samarbejdet mellem skole og hjem, og vil være med til at gøre Rundhøjskolen levende og aktiv for elever, lærere, personale og forældre. FOLF har et nært samarbejde med skolebestyrelsen, elevrådet, pædagogisk råd og skolens ledelse - et samarbejde, der i sidste ende kommer eleverne til gode.

FOLF er en medlemsforening, som i det daglige ledes af en bestyrelse bestående af 6 forældre valgt på den årlige generalforsamling i april, 2 repræsentanter for pædagogisk råd, 1 repræsentant fra skolens ledelse og 1 repræsentant for børnehaveklasserne.